is HET afwasmiddel van Nederland spoelt uw harde was weer wolkenzacht Voor mij geen maaltijd zonder vlees HOOFDSCHOTEL VLEES Knipogen tegen het leven Je prettig voelen, fit... 't Begint met gezond eten En gezond eten begint met Brio Met 30 cent extra voordeel het bewijs: ervaar nu zelf hoe zacht uw was werkelijk kan zijn Vlees is lekker/t geeft je kracht, gezondheid. Wie zegt daar 'dure liefhebberij'? Is'n varkenslapje duur? Of iever? Of bloedworst? Juist, dat dacht ik ook! Mijn favo riete vleesgerecht? Gehakt- eerlijk, heerlijk gehakt, 't Is zó bij de warme maaltijd, 'tis zó op brood. Ik doe erg enthousiast,hè? Maar ja, ik ben ook gek op vlees... 8 Heerlijke, zuivere Brio heeft de fitheid in zich: mais-, zonnebloem en sojaolie. 3 gouden oliën! Nog gezonder dan gewone plant aardige oliën door hun bijzondere samenstelling.* Breng daarom Brio in uw leven. Voor frisse veerkracht, elke dag opnieuw! Brio de moderne plantenmargarine die u helpt om fit te blijven. WÊÊÊÊÊÊÊÊÊk Géén onnodig dure, groot-lijkende luxe flacon. De wérkelijke inhoud is voor u van belang. Daarom ook géén toevoeging van fantasie middeltjes. Dubro heeft alles wat u van het beste afwasmiddel kunt verwachten. Dubro kooptu: Als u een glanzende, vlekkeloze vaat wilt hebben. Als u verzorgd-zachte handen wilt houden. Als u niet meer wilt betalen dan nodig is. dubro-waarom zou u eigenlijk méér betalen Hu nóg voordeliger: 3 flacons Dubro in triopak Silan in het laatste spoelwater maakt al uw was weer wolkenzacht Silan voorkomt het knisteren en "kleven" van synthetische weefsels. Silan maakt strijken meestal overbodig. uw was zichtbaar zachter met silan in het laatste spoelwater. zonder Silan met Silan Zet mij voor wat u wiltmaar doe er een stukje vlees bij. Ik ben nu eenmaal gewend elke dag vlees te eten. 9 Pagina 10 DONDERDAG NOVEMBER 1966 .if silan Bekijkt u eens deze twee stapels. In beide gevallen gaat het om de zelfde handdoeken! Links: op nor male wijze gewassen. Rechts: ook normaal gewassen, maar aan het laatste spoelwater werd SILAN toegevoegd. Silan spoelt uw harde was weer wolkenzacht 'Smakelijk eten' tip no.6 van chef-kok HENRI EKSTEEN: GEBRADEN GEHAKT Meng gelijke hoeveelheden var kens- en rundergehakt met zout, peper, nootmuskaat, beschuit en een ei. Goed kneden en in ballen verdelen. Even rust geven en dan mooi bruin braden in half boter, half vet 'n Kwartier nabraden. Geef uw gehakt een ander smaakje door gefruite uitjes, kerriepoeder, groene kruiden, kleine stukjes ham of uitgebakken blokjes rookspek toe te voegen. Publikatia van Voorlichtingsbureau Vlees, Vleesweren en Vleesconserven u *De Brio oliën zijn in hoge mate meervoudig onverzadigd: gezond, zegt de moderne voedingsleer. MARGARINE zuiver plantaardig fv i

Digitale periodieken - Gemeentearchief Veenendaal

De Vallei | 1966 | | pagina 10