is HET afwasmiddel
van Nederland
spoelt uw harde was
weer wolkenzacht
Voor mij geen
maaltijd
zonder vlees
HOOFDSCHOTEL VLEES
Knipogen tegen het leven
Je prettig voelen, fit...
't Begint met gezond eten
En gezond eten begint met Brio
Met 30 cent extra
voordeel
het bewijs:
ervaar nu zelf hoe zacht uw was werkelijk kan zijn
Vlees is lekker/t geeft je
kracht, gezondheid. Wie zegt
daar 'dure liefhebberij'?
Is'n varkenslapje duur? Of
iever? Of bloedworst? Juist,
dat dacht ik ook! Mijn favo
riete vleesgerecht? Gehakt-
eerlijk, heerlijk gehakt, 't Is
zó bij de warme maaltijd,
'tis zó op brood. Ik doe erg
enthousiast,hè? Maar ja,
ik ben ook gek op vlees...
8
Heerlijke, zuivere Brio heeft de fitheid in zich: mais-, zonnebloem
en sojaolie. 3 gouden oliën! Nog gezonder dan gewone plant
aardige oliën door hun bijzondere samenstelling.* Breng daarom
Brio in uw leven. Voor frisse veerkracht, elke dag opnieuw!
Brio de moderne plantenmargarine die u helpt om fit te blijven.
WÊÊÊÊÊÊÊÊÊk
Géén onnodig dure, groot-lijkende luxe flacon.
De wérkelijke inhoud is voor u van belang.
Daarom ook géén toevoeging van fantasie
middeltjes. Dubro heeft alles wat u van
het beste afwasmiddel kunt verwachten.
Dubro kooptu:
Als u een glanzende, vlekkeloze vaat wilt hebben.
Als u verzorgd-zachte handen wilt houden.
Als u niet meer wilt betalen dan nodig is.
dubro-waarom zou u eigenlijk méér betalen
Hu nóg voordeliger:
3 flacons Dubro in triopak
Silan in het laatste spoelwater maakt al uw was
weer wolkenzacht
Silan voorkomt het knisteren en "kleven" van
synthetische weefsels.
Silan maakt strijken meestal overbodig.
uw was zichtbaar zachter met silan in het laatste spoelwater.
zonder Silan
met Silan
Zet mij voor wat u wiltmaar
doe er een stukje vlees bij.
Ik ben nu eenmaal gewend
elke dag vlees te eten.
9
Pagina 10
DONDERDAG NOVEMBER 1966
.if
silan
Bekijkt u eens deze twee stapels.
In beide gevallen gaat het om de
zelfde handdoeken! Links: op nor
male wijze gewassen. Rechts: ook
normaal gewassen, maar aan het
laatste spoelwater werd SILAN
toegevoegd. Silan spoelt uw harde
was weer wolkenzacht
'Smakelijk eten' tip no.6 van
chef-kok HENRI EKSTEEN:
GEBRADEN GEHAKT
Meng gelijke hoeveelheden var
kens- en rundergehakt met zout,
peper, nootmuskaat, beschuit en
een ei. Goed kneden en in ballen
verdelen. Even rust geven en dan
mooi bruin braden in half boter,
half vet 'n Kwartier nabraden.
Geef uw gehakt een ander smaakje
door gefruite uitjes, kerriepoeder,
groene kruiden, kleine stukjes ham
of uitgebakken blokjes rookspek
toe te voegen.
Publikatia van Voorlichtingsbureau Vlees, Vleesweren en Vleesconserven
u
*De Brio oliën zijn in hoge mate
meervoudig onverzadigd:
gezond, zegt de moderne voedingsleer.
MARGARINE
zuiver plantaardig
fv
i