chocolade letters LIKDOORNS O wee, als ik geen vleeswaren heb! HOOFDSCHOTEL VLEES J Knipogen tegen het leven Je prettig voelen, fit... 't Begint met gezond eten En gezond eten begint met Brio SPIERPIJN Ik maak elke dag 3 lunchpak ketten klaar. Eén voor m'n man en 2 voor de kinderen. Laat ik niet proberen ze iets anders dan vleeswaren op brood mee te gevenik krijg hun boterhammen zó weer terug. Ze willen ham, rookvlees, cervelaatworst, noemt u maar op, Gelijk hebben ze. Vleeswaren zijn het lekkerste beleg. Vlees waren geven kracht, gezondheid Daarom zorg ik er als liefdevolle moeder altijd voor dat ik volop vleeswaren heb...! Heerlijke, zuivere Brio heeft de fitheid in zich: mais-, zonnebloem en sojaolie. 3 gouden oliën! Nog gezonder dan gewone plant aardige oliën door hun bijzondere samenstelling.* Breng daarom Brio in Uw leven. Voor frisse veerkracht, elke dag opnieuw! Brio de moderne plantenmargarine die U helpt om fit te blijven. rHE RMOGÈNE verwijderd met WONDEROLIE de kunt U niet missen - geen dag! DONDERDAG 24 NOVEMBER 1966 Leg THERMOGÈNE I WATTEN op de pijn lijke plek. De welda dige warmte verjaagt f9? die stijfheid en reumatische pijnen - 's nachts terwijl u j slaapt, overdag als u werkt. 'STILT PIJN DOOR WARMTE-' Weg met onhandige likdoorn- ringen en gevaarlijke scheer mesjes. Een nieuw vloeibaar middel, NOXACORN, neemt de pijn weg in 60 seconden. Eeltplekken en eksterogen verschrompelen met wortel en al. Bevat gezuiverde won derolie, jodium en het pijn stillende benzocaïne. Een fles je NOXACORN Antiseptisch Likdoornmiddel van f 1.70 bespaart U veel ellende. Ook U geeft toch de voorkeur aan Verkade chocolade? Dan kiest U zeker óók Verkade chocoladeletters! Keuze tussen naturel en melk. Grote letters f 1,70 Kleine letters f 0,85 Twee grote letters I in een doos f 1,70 Verrukkelijk het is Verkadel Publicatie van het CEBUCO, Centraal Bureau voor Courantenpubliciteit 'Smakelijk eten' tip no. 8 van chef-kok HENRI EKSTEEN: VLEESWARENSCHOTEL Doe eens wat anders met vlees waren. Maak een vleeswaren- schotel I Rangschik op een platte schaal gelardeerde kalfslever, ham, rosbief, fricandeau, ossetong en cervelaatworst. Garneren met au gurk en een schijfje tomaat. Ser veren met ravigotesaus, aardappel sla en knolselderijsla. KostelijkI Publikatie van Voorlichtingsbureau Vlees, Vleeswaren en Vleesconserven O De Brio oliën zijn in hoge mate meervoudig onverzadigd: gezond, zegt de moderne voedingsleer

Digitale periodieken - Gemeentearchief Veenendaal

De Vallei | 1966 | | pagina 16