chocolade letters
LIKDOORNS
O wee,
als ik geen
vleeswaren heb!
HOOFDSCHOTEL VLEES
J
Knipogen tegen het leven
Je prettig voelen, fit...
't Begint met gezond eten
En gezond eten begint met Brio
SPIERPIJN
Ik maak elke dag 3 lunchpak
ketten klaar. Eén voor m'n
man en 2 voor de kinderen.
Laat ik niet proberen ze iets
anders dan vleeswaren op
brood mee te gevenik krijg
hun boterhammen zó weer
terug. Ze willen ham, rookvlees,
cervelaatworst, noemt u maar op,
Gelijk hebben ze. Vleeswaren
zijn het lekkerste beleg. Vlees
waren geven kracht, gezondheid
Daarom zorg ik er als liefdevolle
moeder altijd voor dat ik volop
vleeswaren heb...!
Heerlijke, zuivere Brio heeft de fitheid in zich: mais-, zonnebloem
en sojaolie. 3 gouden oliën! Nog gezonder dan gewone plant
aardige oliën door hun bijzondere samenstelling.* Breng daarom
Brio in Uw leven. Voor frisse veerkracht, elke dag opnieuw!
Brio de moderne plantenmargarine die U helpt om fit te blijven.
rHE RMOGÈNE
verwijderd met WONDEROLIE
de
kunt U niet missen - geen dag!
DONDERDAG 24 NOVEMBER 1966
Leg THERMOGÈNE I
WATTEN op de pijn
lijke plek. De welda
dige warmte verjaagt f9?
die stijfheid en
reumatische pijnen
- 's nachts terwijl u j
slaapt, overdag
als u werkt.
'STILT PIJN DOOR WARMTE-'
Weg met onhandige likdoorn-
ringen en gevaarlijke scheer
mesjes. Een nieuw vloeibaar
middel, NOXACORN, neemt
de pijn weg in 60 seconden.
Eeltplekken en eksterogen
verschrompelen met wortel
en al. Bevat gezuiverde won
derolie, jodium en het pijn
stillende benzocaïne. Een fles
je NOXACORN Antiseptisch
Likdoornmiddel van f 1.70
bespaart U veel ellende.
Ook U geeft toch de voorkeur
aan Verkade chocolade?
Dan kiest U zeker óók Verkade
chocoladeletters!
Keuze tussen naturel en melk.
Grote letters f 1,70
Kleine letters f 0,85
Twee grote letters I in een doos f 1,70
Verrukkelijk het is Verkadel
Publicatie van het CEBUCO, Centraal Bureau voor Courantenpubliciteit
'Smakelijk eten' tip no. 8 van
chef-kok HENRI EKSTEEN:
VLEESWARENSCHOTEL
Doe eens wat anders met vlees
waren. Maak een vleeswaren-
schotel I Rangschik op een platte
schaal gelardeerde kalfslever, ham,
rosbief, fricandeau, ossetong en
cervelaatworst. Garneren met au
gurk en een schijfje tomaat. Ser
veren met ravigotesaus, aardappel
sla en knolselderijsla. KostelijkI
Publikatie van Voorlichtingsbureau Vlees, Vleeswaren en Vleesconserven
O
De Brio oliën zijn in hoge mate
meervoudig onverzadigd:
gezond, zegt de moderne voedingsleer