7 pet LENING 1969 Beter met Boter JO SCHOLTEIM'S dat is het, Uo, wat uw man verdient, KzJ. yS mevrouw t (Z\ zelf bakken met Is" STAAT DER NEDERLANDEN LENINGBEDRAG vast te stellen na sluiting van de inschrijving KOERS VAN UITGIFTE 100 LOOPTIJD TEN HOOGSTE 25 JAREN JAARCOUPONS PER 15 MAART INSCHRIJVING OP 20 FEBRUAR11969 VAN 9-16 UUR STORTING OP 18 MAART 1969 O /n O Uw bankstel voorjaarsfris gereinigd. Even bellen met één onzer filialen en afspreken wanneer wij het kunnen halen MIX cocoskoek 1.59 amandeltaart 1.94 gemberkoek 1.55 boterkoek 1.28 vruchtencake 1.87 cake 1.52 uitgegeven krachtens de Leningwet 1968 (Stb. nr. 373) Schuldbewijzen aan toonder groot nominaal f1000 en f100. Schuldregisterinschrijvingen groot ten minste f100.000. Aflossing in 15 jaarlijkse termijnen, afwisselend 7%, 6% en 7 per jaar, zodat telkens in drie opeenvol gende jaren 20% van de lening wordt afgelost. Eerste aflossing op 15 maart 1980; vervroegde gedeel telijke of algehele aflossing op of na 15 maart 1979 te allen tijde voorbehouden. bij het Agentschap van het Ministerie van Financiën te Amsterdam, uitsluitend door bemiddeling van de leden van de Vereeniging voor den Effectenhandel te Am sterdam, de Vereeniging van Effectenhandelaren te Rotterdam of van de Bond voor den Geld- en Effecten handel in de Provincie te 's-Gravenhage. Aanvragen tot inschrijving moeten zo tijdig worden opgegeven, dat zij door de Bank of Commissionair op de inschrijvingsdag vóór 16 uur kunnen worden inge diend bij het Agentschap. vóór 12.30 uur bij de Nederlandsche Bank, Amsterdam.' i Eerlijke, echte boter op zijn brood. Reken maar: dat scheelt nog geen drie cent per boterham. Proef het maar: dat scheelt alles aan gezond eetplezier. Grote of kleine broodmaaltijd, het kan hier een dubbeltje of daar misschien een kwartje verschil maken. Maar het wezenlijke verschil is: weg met de sleur van eten dat gewoontjes is, voortaan bij elk ontbijt, bij elk twaalfuurtje de echte smaak van echte boter. txsMSÈi V •-.? v Beschuit mèt kaas, mèt roggebrood. Wie zal daar smullend kunnen mompelen dat drie teveel is? Volmaakte culinaire eenheid door de smaak van weergaloze echte boter. Kent U het volmaakte samengaan van heuse boter en bruine suiker? Probeer eens; al wat u verder nodig hebt is een snee vers, geurig wittebrood, als basis voor een simpel maar perfect eetgenot. Een rustieke snee bruin brood, royaal besmeerd met eerlijke boter. Op zichzelf al een tractatie, maar probeer hem eens met grove, harde boereworst, bekroond door flinters ui, olijven, reepjes paprika.

Digitale periodieken - Gemeentearchief Veenendaal

De Vallei | 1969 | | pagina 10