7 pet LENING 1969
Beter met Boter
JO SCHOLTEIM'S
dat is het, Uo,
wat uw man verdient, KzJ.
yS mevrouw
t (Z\
zelf bakken met
Is"
STAAT DER NEDERLANDEN
LENINGBEDRAG
vast te stellen na sluiting van de
inschrijving
KOERS VAN UITGIFTE 100
LOOPTIJD TEN HOOGSTE 25 JAREN
JAARCOUPONS PER 15 MAART
INSCHRIJVING
OP 20 FEBRUAR11969 VAN 9-16 UUR
STORTING OP 18 MAART 1969
O
/n
O
Uw bankstel
voorjaarsfris
gereinigd.
Even bellen met
één onzer filialen en
afspreken wanneer
wij het kunnen halen
MIX
cocoskoek 1.59 amandeltaart 1.94
gemberkoek 1.55 boterkoek 1.28
vruchtencake 1.87 cake 1.52
uitgegeven krachtens de Leningwet 1968 (Stb. nr. 373)
Schuldbewijzen aan toonder groot nominaal f1000 en
f100. Schuldregisterinschrijvingen groot ten minste
f100.000.
Aflossing in 15 jaarlijkse termijnen, afwisselend 7%,
6% en 7 per jaar, zodat telkens in drie opeenvol
gende jaren 20% van de lening wordt afgelost.
Eerste aflossing op 15 maart 1980; vervroegde gedeel
telijke of algehele aflossing op of na 15 maart 1979 te
allen tijde voorbehouden.
bij het Agentschap van het Ministerie van Financiën te
Amsterdam, uitsluitend door bemiddeling van de leden
van de Vereeniging voor den Effectenhandel te Am
sterdam, de Vereeniging van Effectenhandelaren te
Rotterdam of van de Bond voor den Geld- en Effecten
handel in de Provincie te 's-Gravenhage.
Aanvragen tot inschrijving moeten zo tijdig worden
opgegeven, dat zij door de Bank of Commissionair op
de inschrijvingsdag vóór 16 uur kunnen worden inge
diend bij het Agentschap.
vóór 12.30 uur bij de Nederlandsche Bank, Amsterdam.'
i
Eerlijke, echte boter op zijn brood.
Reken maar: dat scheelt nog geen
drie cent per boterham. Proef het maar:
dat scheelt alles aan gezond eetplezier.
Grote of kleine broodmaaltijd,
het kan hier een dubbeltje of
daar misschien een kwartje verschil maken.
Maar het wezenlijke verschil is:
weg met de sleur van eten dat gewoontjes is,
voortaan bij elk ontbijt, bij elk twaalfuurtje
de echte smaak van echte boter.
txsMSÈi
V
•-.? v
Beschuit mèt kaas, mèt roggebrood.
Wie zal daar smullend kunnen mompelen dat drie teveel is?
Volmaakte culinaire eenheid door de smaak van weergaloze echte boter.
Kent U het volmaakte samengaan van heuse boter en bruine suiker?
Probeer eens; al wat u verder nodig hebt is een snee vers, geurig wittebrood,
als basis voor een simpel maar perfect eetgenot.
Een rustieke snee bruin brood, royaal besmeerd met eerlijke boter.
Op zichzelf al een tractatie, maar probeer hem eens met grove, harde boereworst,
bekroond door flinters ui, olijven, reepjes paprika.